© Baykuş Haber

Antalyada 300 bin kişilik bayram hareketi sahillere yansıdı, yoğunluk ikiye katlandı

ANTALYA’DA KURBAN BAYRAMI’NIN 2’NCİ GÜNÜNDE MEVCUT YABANCI TURİSTLERİN YOĞUNLUĞUNA ‘300 BİN KİŞİLİK’ YERLİ TATİLCİLER DE EKLENİNCE SAHİLLERDEKİ YOĞUNLUK DİĞER GÜNLERE GÖRE İKİYE KATLANDI.

Antalya'nın turizm cenneti sahilleri, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle adeta dolup taştı. Bayram tatili boyunca beklentilerin üzerinde bir yoğunluk yaşandı. Konyaaltı Sahili, özellikle bu günlerde büyük bir hareketlilik yaşadı ve tatilciler yer bulmakta zorlandı. Sahilin tüm şezlongları dolu olurken, güneşin tadını çıkaranlar Akdeniz'in serin sularında yüzdü veya su sporlarına katıldı. Bazı tatilciler ise kıyıdaki ağaç gölgelerinde dinlendi.

Bu yoğunluk nedeniyle sahil bölgelerinde denetimler de artırıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopterler havadan denetimler gerçekleştirirken, deniz polisi, sahil güvenlik ekipleri ve cankurtaranlar da sahilde hazır bulunuyor. Sahile girişlerde asayiş ekipleri kimlik kontrollerini sıkılaştırdı.

Tatilcilerden biri olan Tülay Çivi Arıcı, Antalya'nın çocukluğunun geçtiği özel bir yer olduğunu ve bu yüzden Ankara'dan geldiğini söyledi. Antalya'nın güzelliklerine hayranlıkla baktığını ve Atatürk'ün de söylediği gibi "Dünyanın en güzel yeri Antalya" olduğunu ifade etti.

Antalya'da hava sıcaklığının 28 derece, nem oranının ise yüzde 78 olduğu bildirilirken, bayram tatili süresince yağış beklenmiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER