© Baykuş Haber

Antalyada en güzel balkon yarışmasında ödüller verildi

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 6’NCISI DÜZENLENEN 'EN GÜZEL BAHÇE, BALKON, TERAS VE HOBİ BAHÇESİ YARIŞMASI'NIN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ. 6 FARKLI KATEGORİDE DERECEYE KATILIMCILAR, TOPLAMDA 132 BİN TL’LİK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDULAR.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nın ödül töreni, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi bahçesinde gerçekleşti. Törene, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gürbüz ve Ramazan Demir ile birlikte vatandaşlar da katıldı. Törenin başlamadan önceki bölümünde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu ve Kent Orkestrası tarafından mini bir konser verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Antalya'yı güzelleştirmek ve temiz bir Antalya bırakmak için çalıştıklarını belirtti. Çevreye duyarlılığın artmasının, yeşil alanlara verilen önemin artmasının ve çevre bilincinin gençler arasında yayılmasının önemini vurguladı. Gürbüz, yarışmaya katılan ve ödül alan tüm katılımcıları kutladı ve yarışmaya başvuran herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Çiğdem Hacıoğlu ise yarışmanın Antalya'nın peyzajına olan ilgiyi artırmayı ve şehri daha yeşil bir hale getirmeyi amaçladığını belirtti. Yarışmaya 88 kişinin başvurduğunu söyledi. Ardından, birinci, ikinci ve üçüncü dereceye giren katılımcılara plaketler ve hediye çekleri verildi.

Toplamda 132 bin TL'lik ödül dağıtıldı. Her kategoride birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL ve üçüncüye 3 bin TL para ödülü verildi. Yarışmada dereceye girenler aşağıda listelenmiştir:

- Apartman Bahçesi: Ümmü Arık, Şefik Aytekin, Turan Uyar
- Açık Balkon: Alper Emrali, Nazlı Dal Dal, Berna İskifoğlu
- Kapalı Balkon: Duygu Uysal, Özne Tezgi, Simge Hayat Dorul
- Hobi Bahçesi: Mustafa Gürel, Salih Dirman, Aynur Bulgurlar
- Konut Bahçesi: Berrin Güven, Melike Berhan, Suna Karayılmaz
- Teras: Hale Ansin Bozkurt, Duygu Arslan, İbrahim Şen

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER