© Baykuş Haber

Antalyada havlularla dans edip plaj şemsiyelerini denize atan şahıs için tel örgüler iki katına çıkartıldı

ANTALYA'DA ÜCRETSİZ HALK PLAJINA GECE SAATLERİNDE GİREN VE ELİNDE ALKOL ŞİŞESİYLE HAVLULARA SARILIP DANS ETTİKTEN SONRA ONLARCA PLAJ ŞEMSİYESİNİ DENİZE ATAN ŞAHIS İÇİN BELEDİYE EKİPLERİ TEL ÖRGÜLERİNİN YÜKSEKLİĞİNİ İKİ KATINA ÇIKARDI.

Antalya'da, gece saatlerinde ücretsiz halk plajına giren ve alkol şişesiyle havlulara sarılıp dans ederek plaj şemsiyelerini denize atan bir kişi nedeniyle, Muratpaşa Belediyesi ekipleri tel örgülerinin yüksekliğini iki katına çıkardı.

Olay, gece saatlerinde Muratpaşa Belediyesi'nin ücretsiz hizmet verdiği Konserve Koyu Halk Plajı'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, önce havlu ile yüzünü gizledi ve ardından güvenlik kamerası önünde dans etmeye başladı. Alkol aldığı tahmin edilen bu kişi daha sonra onlarca plaj şemsiyesini denize atmaktan çekinmedi. Ayrıca plajdan ayrılırken güvenlik kamerasına yüzünü gösterdi.

Olay sabah saatlerinde plajın temizlik işçileri tarafından fark edildi. Muratpaşa Belediyesi olayı incelemeye aldı ve güvenlik kameralarını inceledi. Belediye ekipleri, gece plaja giren kişinin nereden girdiğini belirledi. Bu nedenle yaklaşık 1,5 metre yüksekliğindeki tel örgülerin yüksekliğini iki katına çıkardılar. Bu önlem, benzer olayların yaşanmasını önlemek amacıyla alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER