© Baykuş Haber

Antalyada sarı-kırmızılı taraftarlar Fenerbahçenin temsili tabutunu kaldırdı

ANTALYA’DA SARI-KIRMIZILI TARAFTARLAR FENERBAHÇE'NİN TABUTUNU KALDIRDI

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu ve Fenerbahçe'ye karşı 3-0'lık zaferini coşkuyla kutlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, kendilerine özgü bir gösteriyle ezeli rakiplerine gönderme yaptı.

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu büyük zafer, Gazipaşa'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü, meşaleler yaktı, tezahüratlarla zaferlerini kutladılar. Ellerinde Galatasaray bayraklarıyla araç konvoyları düzenlendi ve Cumhuriyet Meydanı'na akın edildi.

Ancak kutlamalar sırasında, Galatasaray taraftarları ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye özgü bir jest yaptılar. Temsili bir tabut üzerine sarı-lacivert renklerle kaplama yapıldı ve üzerine "Fenerbahçe D.T.1907, Ö.T. 04.06.2023" yazısı eklenerek Fenerbahçe'nin "ölü" tabutu simgesel olarak taşındı. Bu jest, taraftarlar arasında büyük ilgi gördü ve tabut Cumhuriyet Meydanı'na bırakıldı.

Galatasaray taraftarları, zaferlerini kutladıkları bu coşkulu anlarda ezeli rakiplerine yapılan bu jestle gönüllerince eğlendiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER