© Baykuş Haber

Antalyada turistlerin cep telefonları ‘jandarma için kayda girdi

ANTALYA’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 184'ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK BIRAKILDI. ÇELENK SUNMA TÖRENİNİN ARDINDAN KONVOYLA ŞEHİR TURU YAPAN JANDARMA EKİPLERİ, TURİSTLERİN OLDUKÇA DİKKATİNİ ÇEKTİ. FOTOĞRAF ÇEKİNEN TURİSTLER ASKERİ ARAÇLARIN YER ALDIĞI KONVOYU DA VİDEO KAYDINA ALDI.

Antalya'da, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören sonrasında jandarma ekipleri, şehir turu atarak turistlerin dikkatini çekti. Turistler, askeri araçların yer aldığı konvoyu fotoğraf ve video kaydına aldı.

Antalya'da Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çeşitli etkinliklerle başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma törenine İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ve jandarma personeli katıldı.

Törenin ardından Tuğgeneral Hekimoğlu, bir konuşma yaparak jandarmanın güvenliği ve kamu düzenini sağlama görevinde Türk milletinin takdirini kazandığını vurguladı. Halkın hizmetinde gece gündüz, her türlü hava koşulunda görev yapan jandarmanın ülkenin her köşesinde milletin yanında olduğunu belirtti.

Tuğgeneral Hekimoğlu'nun konuşmasının ardından jandarma araçlarıyla şehir konvoyu düzenlendi. Bu konvoy, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekti. Turistler, askeri araçların siren sesleri eşliğinde ilerlemesini fotoğraf ve video kaydına aldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER