© Baykuş Haber

Antalyada yangın paniği: Mahsur kalan genç kapının kilidi kırılarak kurtarıldı

Antalya'da 5 katlı bir apartmanın deposunda çıkan yangın sırasında içeride mahsur kalan bir genç, kapının kilidi kırılarak kurtarıldı. Yangın sonucu vücudunda yanıklar oluşan genç hastaneye kaldırılırken, yakınları büyük bir sevinç yaşadı.

Yangın, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın deposunda meydana geldi. Depodan yükselen dumanları gören apartman sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, içeride mahsur kalan kişiye ulaşabilmek için kapının kilidini kırmak zorunda kaldı. Genç, yangın söndürülerek sağlık ekiplerine teslim edildi ve vücudunda yanıklar olduğu belirlendi.

Bu sırada bazı vatandaşlar, genç adama moral vermek için cesaretlendirici sözler söyledi. Genç, hastaneye kaldırıldığında durumunun iyi olduğu öğrenildi, bu haber üzerine yakınları büyük bir sevinç yaşadı.

Apartmanda bulunan diğer vatandaşlar ise yangın anında paniğe kapılarak dışarı çıktılar. Bazı vatandaşlar ise itfaiye ekiplerine yardım etti. Yangının çıkış nedeni polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER