© Baykuş Haber

Antalyanın “Çılgın Dondurmacısına” rakip çıktı

10 YILDIR MISIR SATIŞI YAPAN YASİN YASSIÇAYIR’IN MÜŞTERİLERİYLE DANSI VE DİYALOĞU SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ ÇEKİYOR.

Safranbolu ilçesinde 10 yıldır mısır satışı yapan 24 yaşındaki Yasin Yassıçayır'ın müşterileriyle olan dansları ve eğlenceli diyalogları, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Yassıçayır, Safranbolu-Bartın kara yolu Soğuksu mevkiinde mısır satmaya başladığında, bu yaz sosyal medyanın gücünü kullanarak satışlarını artırmaya karar verdi. Yassıçayır'ın müşterileriyle gerçekleştirdiği eğlenceli diyaloglar ve dans performansları binlerce kez beğenilerek paylaşıldı.

Yerel bir haber ajansına konuşan Yasin Yassıçayır, bu yıl satışlarını artırmak için sosyal medya hesabı açtığını ve müşterilerini eğlendirmek için çeşitli dans figürleri sergilediğini söyledi. Danslar sayesinde müşterilerinin dikkatini çektiğini belirten Yassıçayır, videoları sosyal medya hesabında paylaştığını ve bu videoların binlerce kez beğeni aldığını ifade etti.

Karadeniz'in çılgın mısırcısı olarak tanınan Yassıçayır, "Vatandaşlar nasıl Antalya'daki Mehmet Dinç'i 'Çılgın Dondurmacı' olarak tanıyorlarsa, beni de 'Karadeniz'in çılgın mısırcısı' olarak tanıyorlar." dedi.

Sosyal medyada büyük etkileşim aldığını belirten Yassıçayır, "Bu güzergahı kullanan müşteriler hem beni ziyaret ediyor, hem de fotoğraf çektiriyoruz, danslar ediyoruz. Sosyal medyayı kullanarak hem satışlarımı hem de tanınırlığımı artırdım." şeklinde konuştu.

Ayrıca, mısır satışı sırasında müşterilerinin dikkatini çeken "Bu mısır konuşuyor, resmen ye beni diyor" sözü için patent başvurusunda bulunduğunu da belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER