© Baykuş Haber

Antalya’nın sahillerinde yoğunluk yaşanıyor

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- KURBAN Bayramı tatili öncesi Antalya sahillerinde yoğunluk yaşanıyor. 36 dereceyi bulan sıcakta tatilcilerin bazıları denize girerken bazıları da sahilde güneşlendi.

Antalya, Kurban Bayramı öncesinde tatilcilerin yoğun ilgisini çekiyor. Kentteki 5 yıldızlı oteller günler öncesinden rezervasyonlarla dolup taşıyor. Bu 9 günlük tatil boyunca, tatilciler Antalya'nın ünlü sahillerinde güneşin ve denizin tadını çıkaracaklar. Yerli tatilciler, hafta sonu tatilini de Kurban Bayramı tatiliyle birleştirdi ve özellikle ünlü Konyaaltı Sahili'ni tercih etti. Kent sakinleri ve yabancı tatilcilerle sahilde yoğunluk oluştu. Kimisi Akdeniz'in serin sularında yüzerek vakit geçirirken, bazıları plajda güneşlenmeyi tercih etti. Bisiklet sürmek ve yürüyüş yapmak isteyenler ise sahil bandını kullanarak keyifli vakit geçirdi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Antalya'da hava sıcaklığı bugün 36 derece olarak ölçüldü, nem oranı ise yüzde 27 seviyesindeydi. Bu düşük nem seviyesi, Beydağları'nın da net bir şekilde görünmesine neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER