© Baykuş Haber

Antalyaspor atletleri fırtına gibi esti

ANTALYASPORLU ATLETLER İZMİR'E DÜZENLENEN U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN 1 ALTIN 1 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

Antalyasporlu atletler, İzmir'de düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası'ndan bir altın ve bir bronz madalya ile dönerek başarılı bir performans sergiledi. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Turcell Spor Toto Kulüpler U16 Türkiye Şampiyonası'nda Antalyaspor atletizm takımı, erkeklerde onuncu, kadınlarda ise yedinci sırayı elde etti.

Antalyaspor atletizm takımı, 4x100 metrede altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca, Nisa Pek Yürek isimli atlet gülle atmada bronz madalya elde etti. İzmir Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde gerçekleşen yarışlara katılan Antalyasporlu atletler, iki gün boyunca mücadele etti ve topladıkları puanlarla erkekler ve kadınlar kategorilerinde ilk on kulüp arasına girmeyi başardı.

Genç atletler, bu yarışlarda değerli tecrübeler kazandılar. Özellikle 4x100 metre yarışında elde ettikleri 51.4'lük derece ile Fenerbahçe ve Enka gibi güçlü takımları geride bırakarak birincilik elde ettiler. Antalyaspor atletizm takımı, daha önce U23 ve U20 yaş kategorilerinde Bursa'da birincilik ve ikincilik elde etmişti. U16 kategorisindeki bu başarılar, takımın yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER