© Baykuş Haber

Antalyaspor Ragbi Kadın Takımından çeyrek final

KASTAMONU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ TAKIMI İLE ÇEYREK FİNAL AŞAMASINDA KARŞILAŞAN ANTALYASPOR RAGBİ KADIN TAKIMI, MAÇI 7-0 KAYBEDEREK TURNUVAYA ÇEYREK FİNAL AŞAMASINDA VEDA ETTİ.

Antalyaspor Ragbi Kadın Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 7’li Kadınlar Anadolu Yıldızları Analig Türkiye Birinciliği 2023 Sezonu'nda çeyrek finalde Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü takımıyla karşı karşıya geldi. Ne yazık ki, Antalyaspor, bu çeyrek final maçını 7-0 kaybederek turnuvaya veda etti.

Maçlar, 1-5 Haziran 2023 tarihleri arasında Kastamonu'da gerçekleşti. C Grubunda mücadele eden Antalyaspor Ragbi Takımı, grup aşamasında Ordu Fatsa Ragbi Kulübü'nü 44-0, Ankara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü'nü 45-0 ve Adana Gençlik ve Spor Kulübü'nü 41-0'lık skorlarla mağlup ederek 9 puan ve +130 averajla grubunu birincilikle tamamladı.

Ancak, kendi grubunu ikinci sırada bitiren ev sahibi Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü ile çeyrek finalde karşılaşan Antalyaspor Ragbi Kadın Takımı, bu kritik maçı 7-0'lık skorla kaybederek turnuvaya çeyrek final aşamasında veda etti. Kastamonu'da elde edilen çeyrek final deneyimi, ragbi takımına önemli tecrübeler kazandırdı. Şimdi sıra erkek takımının 6-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek müsabakalarda derece hedeflemesinde.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER