© Baykuş Haber

AOSBnin Kadın Sanayicileri, Bakan Kacır ile görüştü

ADANA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KADIN SANAYİCİLER PLATFORMU, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Adana Organize Sanayi Bölgesi Kadın Sanayiciler Platformu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya geldi. Toplantıda, Teknofest'in Adana'da düzenlenmesi, Endüstri 4.0, yeşil mutabakat, dijital dönüşüm, sürdürülebilir teknolojik okul modeli ve kadınların sanayideki rolü gibi birçok konu ele alındı.

Kadın Sanayiciler Platformu Kurucu Üyesi Ayça Çelik, Bakan Kacır'ı yeni görevinden dolayı tebrik ettiklerini belirtti. Çelik, kadın sanayiciler olarak beklentilerini ve projelerini Bakan Kacır'a aktardı.

Milletvekili Sunay Karamık, Adana'nın Türkiye'nin yıldız şehri olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, şehrin gücünü ve stratejik önemini vurguladı.

Platformun Kurucu Üyesi Ayça Çelik, platform olarak gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekti ve sürdürülebilir teknolojik okul projesinden bahsetti.

Bakan Kacır, sanayici kadınların sorularını yanıtlarken, dijital dönüşüm ve yeşil dönüşüm konularında destek programları başlatacaklarını açıkladı. Ayrıca Teknofest'in Adana'da düzenlenmesi talebini değerlendirdi ve Çukurova bölgesinin potansiyelini değerlendireceklerini belirtti.

Toplantının sonunda Kadın Sanayiciler Platformu, Bakan Kacır'a teşekkür ederek hediye takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER