© Baykuş Haber

Apartmandan atılan kemik, otomobilde 25 bin liralık hasara yol açtı

Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Orhangazi ilçesinde Mustafa Yüksel’in (38) park ettiği otomobilinin açılır tavan penceresine apartmandan atıldığı tahmin edilen büyük bir kemik parçası düştü. Yaklaşık 25 bin liralık hasar oluşan aracını tamir için Bursa’ya getiren Yüksel, ”Neyse ki çocuklara gelmedi. Orada çocuklar oyun oynuyordu. Bir de arabamın kaputuna denk gelmedi. İleride satacağım zaman ’Kemik düştü’ desem kimse inanmazdı” dedi.

Orhangazi ilçesinde yaşanan olayda, Mustafa Yüksel'in (38) park ettiği aracına, apartmandan atıldığı tahmin edilen büyük bir kemik parçası düştü. Araç üzerinde yaklaşık 25 bin liralık hasar oluştuğu belirtiliyor.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Mustafa Yüksel, otomobilini evinin önüne park etti ve daha sonra markete gitmek için evden ayrıldı. Ancak arkadaşları, Yüksel'in otomobilinin tavan kısmının hasar gördüğünü fark etti ve ona haber verdi. Yüksel, hemen evine dönerek açılır tavan penceresinin kırıldığını gördü. Araç üzerinde yağ izleri ve yerde kemik bulan Yüksel, komşularından kemik atan kişinin kim olduğunu sordu, ancak kimse bilgi vermedi. Polis olay yerine gelip araştırma yaptı, ancak kemik atan kişiyi belirleyemedi.

Mustafa Yüksel, aracının tamir için Bursa'ya çekildiğini ve yaklaşık 25 bin liralık zararının olduğunu belirtti. Yüksel, "Kasıtlı atılmamıştır. Bahçeye kedi veya köpek beslemek için atıldığını düşünüyorum. Belki iyi niyetli bir hareket olarak yapılmış olabilir ama bu durum kötü sonuçlar doğurdu. Bunu yapan kişi ya da kişiler en azından insani bir hareket olarak söyleyebilirdi. Şu an mağduriyeti kendi cebimden ödemek zorundayım." dedi.

Olayın yaşandığı yerde her gün çocukların oyun oynadığını ve kemik parçasının onlara isabet edebileceğini ifade eden Yüksel, kemik atan kişinin gelip durumu açıklaması gerektiğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER