© Baykuş Haber

Aracın motor bölümünde silah sevkiyatı yapan şahıslar yakalandı

Konya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, şüphe üzerine durdurulan bir aracın motor bölgesinde gizlenmiş olan 12 adet tabanca ve şarjör ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlarını sıkı bir şekilde sürdürüyorlar. Bu kapsamda, Ankara Yolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir araç, detaylı bir arama işlemine tabi tutuldu. Araç içinde yapılan arama sonucunda, motor kısmındaki boşluklarda poşetlere sarılarak gizlenmiş 12 adet tabanca ve şarjör bulundu.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, 6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. Yapılan ön görüşmelerde, şüphelilerin Ankara'dan Konya'ya gelerek bu silahları Ankara'da satmak üzere temin ettikleri tespit edildi. Polis ekipleri, bu başarılı operasyonla yasa dışı silah ticaretine yönelik bir darbe daha vurmuş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER