© Baykuş Haber

Arda Güler: Buraya oynamaya geldim

“Ancelotti’ye büyük saygı duyuyorum”

Arda Güler, Real Madrid'e 6 yıllık imza atarak gelecek sezon düzenli forma giymeyi hedeflediğini belirtti. Genç futbolcu, Madrid'e gelme kararını teknik direktör Carlo Ancelotti ve başkan Florentino Perez'in ikna ettiğini söyledi. Arda, "Barcelona da beni istedi ama Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Buraya oynamaya geldim. Kiralanmam söz konusu değil. Burada kalıp oynamak istiyorum" dedi.

Goller ve asistlerle takıma katkı vermek istediğini ifade eden Arda, pozisyonunun çok da önemli olmadığını belirterek çalışıp formayı almayı hedeflediğini dile getirdi. Kiralık olarak takımdan ayrılmayacağını vurgulayan Arda Güler, rekabete hazır olduğunu söyledi.

Real Madrid'e gelmeden önce Mesut Özil ile konuştuğunu belirten Arda, onunla iyi bir ilişkisi olduğunu ve ondan çok şey öğrendiğini söyledi.

Ayrıca, Arda Güler, Real Madrid dışında birçok Avrupa kulübünden teklif aldığını ancak Real Madrid'in devreye girmesiyle diğer tekliflerin önemsiz hale geldiğini dile getirdi.

Fenerbahçe'den ayrılığın duygusal olarak kolay olmadığını kabul eden Arda, sarı-lacivertli taraftarların kırgınlığını anlayışla karşıladığını belirtti. Ancak büyük kulüplerin isteği karşısında kimse reddedemeyeceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER