© Baykuş Haber

Arda Güler, Real Madride resmi imzayı attı

REAL MADRİD’İN, FENERBAHÇE’DEN KADROSUNA KATTIĞI GENÇ YILDIZ ARDA GÜLER, KENDİSİNİ 6 YILLIĞINA İSPANYOL DEVİNE BAĞLAYAN SÖZLEŞMEYİ İMZALADI. ARDA, DÜZENLENEN İMZA TÖRENİNDE “BU KULÜBÜN EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM” DEDİ.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yetenek Arda Güler, 6 yıllık sözleşmeyi imzalayarak İspanyol devine bağlılığını resmen ilan etti. Valdebebas'ta düzenlenen imza törenine Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler ve futbolcunun ailesi katıldı. Arda, heyecan verici anlarda şunları söyledi: "Bugün hayatımın en özel günü. Bu güne ulaşmamda destek olan aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu büyük kulübün bir efsanesi olmayı amaçlıyorum. Real Madrid'de bulunmaktan dolayı çok mutluyum."

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Real Madrid hayaliyle büyüyen birini daha kadromuza katıyoruz. Arda Güler'e hoş geldin diyoruz. Geleceğimizde önemli bir rol üstlenecek bir yetenek transfer ettik. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak yetiştiren ailesine teşekkür ediyoruz. Evine hoş geldin, Real Madrid'e hoş geldin Arda" dedi.

Arda Güler, Real Madrid'de 24 numaralı formayı giyecek ve kariyerinin yeni döneminde bu büyük kulüpte başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER