© Baykuş Haber

Arif Efkan Ketenci anısına futbol turnuvası düzenlendi

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN YEŞİLAY CEMİYETİ ADIYAMAN ŞUBESİ BAŞKANI ARİF EFKAN KETENCİ ANISINI DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇI İLE SONRA ERDİ.

Adıyaman'da, depremde hayatını kaybeden Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci'nin anısına düzenlenen futbol turnuvasının final maçı sona erdi. Turnuvada birinci olan Adıyaman Şoförler Cemiyeti, ikinci sırayı ise Adıyaman Masterler takımı aldı.

Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci'nin anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasının özel bir vefa örneği olduğunu belirten Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel, Arif Efkan Ketenci'nin Yeşilay'a olan katkılarına vurgu yaptı. Turnuva sonunda dereceye giren takımlar ödüllendirilirken, sporcular madalya ve kupalarını Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel ve Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Bahattin Tunç'un elinden aldılar.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç da konuşmasında Arif Efkan Ketenci'nin kaybının büyük bir üzüntü olduğunu ifade ederek, Yeşilay'ın ve Ketenci'nin Adıyaman'da güzel projelere imza attığını söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER