© Baykuş Haber

Arkadaşını otomobili izinsiz aldığı için bıçakladı; olay anı kamerada

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA’da, Murat K. (33), otomobili izinsiz aldığı gerekçesiyle sokak ortasında tartıştığı kendisi gibi trans birey olan arkadaşı Halil Y.’yi (31) bıçaklayıp, yere düşünce tekmeledi. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'da, Murat K. (33), kendisi gibi trans birey olan arkadaşı Halil Y.'yi (31) otomobilini izinsiz aldığı gerekçesiyle sokak ortasında bıçakladıktan sonra yere düşünce tekmeledi. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Saat 12.00 sularında Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi 41 Sokak'ta meydana gelen olayda, Halil Y. ile arkadaşı Murat K. arasında otomobilin izinsiz kullanılması nedeniyle bir tartışma başladı. Tartışma hızla büyüdü, ve Murat K. elindeki ekmek bıçağıyla Halil Y.'yi sokakta kovalamaya başladı. Murat K., otoparkın yanındaki apartmanın bitişik duvarında Halil Y.'yi baldırından bıçakladı. Halil Y. bıçaklandıktan sonra düşmesine rağmen kaçmaya çalıştı, ancak yerdeyken Murat K. tarafından tekmelendi.

Olay, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve bu görüntülerde saldırının tüm detayları görülüyor. Halil Y., bir süre sonra ayağa kalkarak yakınlardaki bir zincir markete sığındı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekibi, ilk müdahaleyi zincir marketin girişinde yaptıktan sonra Halil Y.'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti. Olayın ardından kısa sürede yakalanan Murat K. ise Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu olaya dair güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması ile birlikte olayın detayları daha da netleşti ve polis soruşturmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER