© Baykuş Haber

Artan hava sıcaklığı şapka satışlarını arttırdı

ARTAN HAVA SICAKLIKLARINDA GÜNEŞTEN KORUNMANIN YOLLARINI ARAYAN VATANDAŞLAR, ŞAPKA SATIŞLARINI ARTIRDI.

Artan hava sıcaklıklarıyla birlikte güneşten korunma ihtiyacı duyan insanlar, şapka satışlarını canlandırdı. Eskişehir'de, güneşin zararlı etkilerinden korunmak isteyen vatandaşlar, çeşitli renk ve modellerdeki şapkalara büyük ilgi gösteriyor.

Eskişehir'de uzun yıllardır ticaret yapan Metin İpek, hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte şapka talebinin arttığını belirtti. Güneşten korunmanın en etkili yolunun şapka olduğunu vurgulayan İpek, "Şapka her yıl talep gören bir ürün olmakla birlikte, şu günlerde sıcaklık arttıkça şapka satışları yeniden yükseldi. Vatandaşlar hem güneşten korunmak hem de şıklıklarına dikkat etmek istiyorlar. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl sıcakların daha fazla olacağını tahmin ettiğimiz için şapka satışlarının önceki yıllara göre artacağını düşünüyoruz. Fiyat aralıklarımız her bütçeye uygun, ortalama olarak 50 ila 100 arasında değişiyor" dedi.

Güneş ışınlarının etkisiyle artan sıcaklar, insanları hem şıklıklarına hem de sağlıklarına dikkat etmeye teşvik ediyor gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER