© Baykuş Haber

Artuklu Üniversitesi YKSye girecek öğrencileri ağırladı

Mardin Artuklu Üniversitesi, önümüzdeki hafta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak olan lise öğrencilerini ağırlayarak onlara üniversite yaşamını tanıttı.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sınav öncesi heyecanlarını gidermek ve üniversiteyi daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla, Ortaköy Abdurrahman Boy Çok Programlı Lisesi öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, üniversite yetkilileri tarafından rehberlik edilen bir tur sırasında üniversitenin çeşitli bölümlerini ve sosyal alanlarını gezdiler.

Gezide öğrencilere üniversite yaşamını tanıtmak ve sınav öncesi motivasyonlarını artırmak için çeşitli bilgiler verildi. Aynı zamanda öğrenciler, üniversite kampüsünde vakit geçirerek keyifli anılar biriktirdiler. Mardin Artuklu Üniversitesi yetkilileri, öğrencilere üniversiteye hoş geldik dedi ve üniversiteye kayıtlarını yapmaları halinde onları burada görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER