© Baykuş Haber

Artvinde aç kalan ayı girdiği evin altını üstüne getirdi

ARTVİN’DE AÇ KALAN AYI KÖY EVİNE GİRDİ. EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREN AYI NE BULDUYSA YEDİ, EVİN EŞYALARINI PARÇALADI.

Artvin'in Murgul ilçesine bağlı Başköy köyünde, açlıktan dolayı zor durumda olan bir ayı, bir köy evine girdi. Ayı, evin içindeki yiyecek arayışına girişti ve ev sahibinin eşyalarına zarar verdi.

Başköy köyü Balaban mahallesinde bulunan Mukaddes Hatinoğlu'na ait ev, açlıktan zor durumda olan bir ayı tarafından ziyaret edildi. Ayı, evin kapısının kilidini kırarak içeri girdi ve yiyecek aramaya başladı. Evde bulunan pekmez ve şeker kavanozları ile kışlık ürünler ayı tarafından tüketildi. Ayı ayrıca ev içinde bulunan eşyalara da zarar verdi.

Evi bu halde gören Mukaddes Hatinoğlu, yaşadıkları korku dolu anları anlatarak, "Burada 3-5 bin liralık bir zararımız oldu. Hakikaten şu anda bizler korku içerisindeyiz. Şimdi buraya ayı girip bu evi bu hale getirirse, yarın bir gün biz evdeyken de gelebilir. Yarın bir gün çocuklarımıza veya bizlere zarar verebilir. İşimiz kötü, bizler devletimizin yetkililerinden bir yardım bekliyoruz. Bizler, şimdi gece dışarı çıkmaya korkuyoruz veya meraya malımızı salmaya korkuyoruz 'Bir şey olur' diye. Bu eve ayı girdikten sonra ileri ki vakitte daha neler olacak kim bilir" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER