© Baykuş Haber

Artvin´de çatıda mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı

ARTVİN’DE DÖRT KATLI EVİN ÇATISINDA MAHSUR KALAN KÖPEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI.

Artvin'de, dört katlı bir binanın çatısında mahsur kalan bir köpeği kurtarmak için Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri seferber oldu.

Artvin merkez Şehit Dursun Acar Caddesi'nde bulunan dört katlı bir binanın çatısında dolaşan bir köpeği fark eden Fatih Çayırcı (30), hemen 112 acil çağrı merkezine bilgi verdi. İhbar üzerine Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ekipler, çatıdaki köpeği kurtarmak için çalışmalara başladı. İncelemeler sonucunda köpeğin yavrularının da olabileceği düşünüldü, bu nedenle dikkatli bir operasyon düzenlendi. Sonunda, mahsur kalan köpek güvenli bir şekilde kurtarıldı ve serbest bırakıldı.

Olayı ihbar eden Fatih Çayırcı, yaşadığı anları şu şekilde anlattı: "Kardeşim hastanede tedavi görüyor, ben kantine çay içmeye indiğimde karşıdaki binanın çatısında köpeği fark ettim. Nasıl çıktığını anlayamadım, uçlara doğru gitmeye çalıştığını gördüm ve düşme ihtimali olduğunu düşünerek hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak durumu bildirdim. Kısa sürede itfaiye ekipleri geldi ve köpeği sağ salim indirip serbest bıraktılar. Görevli personele teşekkür ediyorum."

Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri, köpeğin kurtarılması için hızlı ve etkili bir şekilde hareket ederek, hayvanın güvenli bir şekilde serbest bırakılmasını sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER