© Baykuş Haber

Aşağıdoğancılar Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

ZONGULDAK- ZONGULDAK’IN ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN, AKSA DÜZCE-EREĞLİ DOĞALGAZ YETKİLİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN ARDINDAN AŞAĞIDOĞANCILAR MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLANDIĞINI BİLDİRDİ.

Zonguldak'ın Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Aksa Düzce-Ereğli Doğalgaz yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından Aşağıdoğancılar Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının başladığını duyurdu.

Geçen yıl yapılan referandum sonucunda Alaplı Belediyesi'nin 6. mahallesi olan Aşağıdoğancılar Mahallesi'nde doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Bu yılın programında yer almasına rağmen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in doğalgaz yetkilileriyle yaptığı olumlu görüşmelerin ardından doğalgaz çalışmaları hızla başlatıldı.

Aşağıdoğancılar Mahallesi Muhtarı Rahmi Yapar ile birlikte çalışmaların gerçekleştiği bölgeyi ziyaret eden Başkan Tekin, "Geçtiğimiz yıl yapılan referandumla yüksek oranda evet oyu çıkması sonucunda Belediye Meclisimizin aldığı kararla Aşağıdoğancılar Mahallesi Belediyemizin 6. mahallesi olmuştu. Mahallemize doğalgaz çalışmaları sözü vermiştik ve bu çalışmalara hemen başladık. Aksa Düzce-Ereğli Doğalgaz dağıtım şirketi ile sürekli görüşmeler yaptık ve programda olmamasına rağmen doğalgaz çalışmalarının hemen başlatılmasını sağladık. Mahallemize hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aşağıdoğancılar Mahallesi'ne çok daha güzel hizmetler getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER