© Baykuş Haber

Aşağıörencik Eycelli yolu dört mevsim açık olacak

AŞAĞIÖRENCİK-EYCELLİ YOLU DÖRT MEVSİM AÇIK OLACAK

Nazilli Belediyesi ekipleri, Aşağıörencik-Eycelli Mahallesi arasındaki 1 kilometrelik yolun iyileştirilmesi projesini tamamladı, böylece iki mahalle arasındaki ulaşımı daha kolay hale getirdi.

Kent merkezine 16 kilometre uzaklıktaki Aşağıörencik-Eycelli güzergahında, Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar son aşamaya geldi. Bu çalışmalar kapsamında eski toprak yol, stabilize edilerek kilit parke taşı ile kaplandı.

Mahalle Muhtarları Haydar Kırbaş ve İbrahim Kılıç, özellikle kış aylarında yoğun yağışlarda ulaşımın zorlaştığını ve her yıl yolların tekrar düzenlenmesi gerektiğini belirterek, yeni yolu memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın destekleriyle yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Başkan Özcan, "Devletimizle, milletimizle el ele çalışarak şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Merkezde olduğu gibi kırsal bölgelerin sorunlarını da çözme konusundaki kararlılığımızı her projede gösteriyoruz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren 'kalkınma kırsaldan başlar' anlayışını benimsedik, ve her çalışmamızda bu ilkeye sadık kaldık. Tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER