© Baykuş Haber

Asayiş uygulamasında polis kuş uçurtmadı

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, HUZUR VE GÜVENLİĞİN SAĞLANMASI İÇİN 85 POLİSİN KATILDIĞI ASAYİŞ UYGULAMASINDA ADETA KUŞ UÇURTULMADI. TOMA DESTEKLİ UYGULAMA 3 SAAT SÜRDÜ.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, 85 polisin katılımıyla kentin çeşitli bölgelerinde etkili bir denetim gerçekleştirildi. Uygulama, özellikle taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaların sık yaşandığı Tosmur Mahallesi'nde yoğunlaştı ve TOMA destekli olarak gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında, metruk binalar ve araçlar detaylı bir şekilde arandı. Ayrıca şüpheli kişilerin kimlikleri kontrol edildi ve GBT sorguları yapıldı. Trafikte durdurulan araçlar da titizlikle arandı ve denetlendi.

Saat 19.00'da başlayan asayiş uygulaması, saat 22.00'de sona erdi. Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat'ın koordinasyonunda gerçekleştirilen bu operasyona, Önleyici Hizmetler, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Trafik, Çevik Kuvvet ve KOM ekipleri toplamda 85 polis ile katıldı. Tosmur ve D-400 Karayolu Tosmur Kavşağı'nda yapılan denetimler, 8 ayrı sabit noktada ve caddelerde ring atarak kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi. Ekipler, kuşkulu bölgelerde ve metruk yapınlarda da aramalar gerçekleştirdi.

Bu denetimler sonucunda, çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi ve 5 araç ile 10 motosiklet trafikten men edildi. Emniyet Müdürü Patat, ilçenin huzur ve güvenliği için bu tür denetimlerin bölgede düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER