© Baykuş Haber

ASFİMde yaz kursları için kayıtlar başladı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ SPOR İMKANI SUNDUĞU ANTALYA SPOR VE FİTNESS MERKEZLERİ'NDE (ASFİM) YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI. KURSLAR İÇİN 25 HAZİRAN'A KADAR ONLİNE KAYIT YAPILACAK, DERSLER İSE 3 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) aracılığıyla ücretsiz spor fırsatı sunan yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı. 25 Haziran tarihine kadar internet üzerinden kayıt yaptırabilecek olan katılımcılar, derslere ise 3 Temmuz'da başlayabilecekler.

ASFİM, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bir projedir ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek amacıyla halkı sporla buluşturmayı hedefler. ASFİM'den ücretsiz spor hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 12-25 Haziran tarihleri arasında online başvuru yapmalıdır.

ASFİM kursları, 3 Temmuz'da başlayacak ve profesyonel eğitmenler eşliğinde çeşitli spor seçenekleri sunacak. Bu seçenekler arasında fitness, step-aerobik, pilates, wellness reformer, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için egzersiz kursları bulunmaktadır. Ayrıca, ASFİM yaz kursları kapsamında kadınlara özel savunma sanatı eğitimi de verilecektir.

ASFİM, 60 yaş üstü vatandaşlar için özel bir çalışma programı da sunarak yaşlıların formda kalmasına yardımcı olacak. Spor merkezinin çevrimiçi başvuru sistemi sayesinde kurslara katılmak isteyenler, 25 Haziran tarihine kadar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekler. Kurslar ise 3 Temmuz'da başlayacak ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyen herkese kapılarını açacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER