© Baykuş Haber

Aşkalenin atletizm başarısı sürüyor

OKUL SPORLARI KAPSAMINDA DÜZENLENEN PUANLI ATLETİZM BRANŞI ERKEKLER KATEGORİSİNDE AŞKALE İNKILAP ORTA OKULU BURSA’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE FİNALLERİNDE TAKIM HALİNDE TÜRKİYE 8’NCİSİ OLDU.

Okul Sporları çerçevesinde gerçekleştirilen puanlı atletizm branşı erkekler kategorisinde, Aşkale İnkılap Orta Okulu, Türkiye Finalleri'nde takım olarak 8. sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Bursa'da düzenlenen bu şampiyonada, farklı koşu parkurlarında ferdi yarışmalarda da öğrenciler başarılı sonuçlar elde etti. Özellikle 60 metre koşusunda Ömer Aslan, son 10 metrelik atakla birinci olarak zaferi yakaladı.

Diğer teknik branşlarda da dereceler elde etmelerine rağmen, birinci üçe giremeyen okulların etkisiyle, İnkılap Orta Okulu Atletizm Takımı, küçük bir puan farkıyla Türkiye genelinde 8. sırayı elde etti. İl elemelerinde birinci olarak Erzurum'u temsil eden İnkılap Orta Okulu Atletizm Takımı, yaklaşık bir ay önce Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda koşu branşlarında da Türkiye 4.'sü olmuştu. Bu başarılı sonuçlarla öğrencilerin spor alanındaki başarılarına yeni bir halka daha eklenmiş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER