© Baykuş Haber

Ataşehirde evde cesedi bulunan kadının erkek arkadaşı tutuklandı

Ataşehir'de son günlerde erkek arkadaşı tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olan 32 yaşındaki bir kadın, yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Kadının erkek arkadaşı, "intihara yönlendirmek ve yardım etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir'in Kayışdağı Mahallesi'nde meydana gelen olay, Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Çilem Büşra Yılmaz (32) ve erkek arkadaşı Serkan Ö., evde bir tartışma yaşadı. Ardından Yılmaz, cep telefonuyla görüntülü bir görüşme yaparak yardım çağrısında bulundu. Serkan Ö., polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri eve geldiklerinde Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Serkan Ö. gözaltına alındı ve dün Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Bu olaydan önce, 2 Haziran'da Yılmaz'ın kolunun kırılmasıyla ilgili olarak Serkan Ö.'den şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Ancak 3 Haziran'da ifadesi alındıktan sonra Serkan Ö. serbest bırakıldı. Yılmaz'ın Serkan Ö. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da belirlendi.

Serkan Ö. hakkında iki farklı soruşturma başlatıldı: genç kadının kolunun kırılması üzerine başlatılan "Aile içi şiddet" soruşturması ve kadının şüpheli ölümü üzerine açılan soruşturma. Yılmaz'ın ölümünü soruşturan Cumhuriyet savcısı da Serkan Ö.'ün ifadesini aldı. Mahkemeye tutuklama talebiyle sevk edilen Serkan Ö., "intihara yönlendirmek ve yardım etmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER