© Baykuş Haber

Ataşehir’de kıraathaneye silahla ateş açtı

Delil ATAK - Kasım AKTAĞ / İSTANBUL,(DHA)- ATAŞEHİR’de, iddiaya göre motosikletle gelen kişi, husumetli olduğu kişiye ait kıraathaneye kurşun yağdırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, kıraathanenin önünde bulunan S.Ç. yaralandı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yaşanan olay, bir kişinin motosikletle geldiği iddia edilen kişinin husumetli olduğu bir kişiye ait kıraathaneye ateş açmasıyla meydana geldi. İşte bu olayın özgünleştirilmiş hali:

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde dün akşam saatlerinde Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan Tevfik Fikret Caddesi üzerinde gerçekleşen bir olayda, iddiaya göre kıraathane sahibi ile husumeti bulunan bir kişi, motosikletle cadde üzerinden geçerken bir tabanca ile kıraathaneye bir dizi ateş etti. Bu olay sırasında kıraathanenin önünde bulunan S.Ç. adlı kişi, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Çevredekiler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralı S.Ç.'ye ilk müdahaleyi kıraathane önünde gerçekleştirdikten sonra hastaneye sevk etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alırken, olay yeri inceleme ekipleri ise çevrede incelemelerde bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER