© Baykuş Haber

Ataşehirde kırmızı ışık ihlali kazası: 1 yaralı

ATAŞEHİR’DE KIRMIZI IŞIK İHLALİ KAZASI: 1 YARALI

Ataşehir'de, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsü, önce başka bir araca çarpıp ardından aydınlatma direğine çarparak durdu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, aracında büyük maddi hasar oluştu.

Olay, Ataşehir'de saat 12.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre hızla ilerleyen bir otomobil sürücüsü, kırmızı ışık ihlali yaparak önce Yılmaz Orhan'ın yönetimindeki araca ardından da cadde üzerindeki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kazaya sebep olan otomobil sürücüsü yaralanırken, diğer otomobilde bulunan sürücü ve iki yolcu kazayı yara almadan atlattı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Işık ihlali yapan sürücünün çarptığı otomobilin sürücüsü Yılmaz Orhan, "Ben yeşil ışıkta geçtim, o arkadaş da kırmızı ışıkta gelmiş. O kadar hızlıydı ki 150 metre ileride direğe çarparak durdu. Arkadaş yaralı, onu hastaneye kaldırdılar" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER