© Baykuş Haber

Ataşehir’de köpeğin saldırdığı kadın ağır yaralandı

Muharrem ÇAM- Oğuzhan CİN- Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ / İSTANBUL, (DHA)- ATAŞEHİR’de hakim ve savcı lojmanlarında yaşadığı öğrenilen Aynur Kaynar’a, iddiaya göre bölgedeki bir inşaatın bekçi köpeği saldırdı. Boynundan ve başından yaralandığı öğrenilen Aynur Kaynar hastaneye kaldırılırken, inşaatın bekçisi ise gözaltına alındı.

Muharrem ÇAM, Oğuzhan CİN, Gamze ŞİMŞEK ve Ramazan EĞRİ'nin İstanbul'dan bildirdiği habere göre, Ataşehir'de hakim ve savcı lojmanlarında yaşayan Aynur Kaynar, iddialara göre bölgedeki bir inşaatın bekçi köpeği tarafından saldırıya uğradı. Bu olay sonucunda boynu ve başı ciddi şekilde yaralanan Aynur Kaynar, hemen hastaneye götürüldü ve aynı anda inşaatın bekçisi de gözaltına alındı.

Olay, saat 17.00 civarında Barbaros Mahallesi Bahçem Sokak'ta meydana geldi. Yargıtay üyesi Hayri Kaynar'ın eşi olan Aynur Kaynar, sokakta yürüdüğü sırada kangal cinsi bekçi köpeğin saldırısına uğradı. Kaynar, bu saldırı sonucunda boynundan ve başından ağır yaralar aldı. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. İlk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Kaynar, ambulansla Bostancı'da bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve mahalle sakinleri, köpeğin bölgedeki bir inşaatın bekçi köpeği olduğunu iddia etti.

Olayın şahitlerinden biri olan Mesut Üreyil, yaşananları şöyle anlattı: "Olay sırasında sesleri duyarak yardıma koştuk. Arkadaşım, kadına köpek saldırdığı için yardım istedi. Kadının durumu çok kötüydü, kan içindeydi ve boğazından darbe almıştı. Hızla kan kaybediyordu. Onu kaldırıma oturttuk. Tam o sırada bir ambulans geçiyordu ve hemen müdahale etti. Kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırgan tek bir köpekmiş. Kadının kafasını tutup parçalamış. Kadın hareketsiz olduğunda saldırmıyor gibi görünüyordu, ancak hareket etmeye başlayınca tekrar saldırıyordu. Biz taş atarak köpeği etrafımızdaki binaların içine kapattık. Köpek saldırgan bir şekilde bize de saldırdı. Ambulans kadını götürdü. Oradaki inşaat şirketi köpeği tutuyormuş. Eğer olay sırasında okul açık olsaydı, çocukları da parçalayabilirdi."

Bahar Demir ise olayı şu şekilde aktardı: "Kadını köpekler kovalayıp parçalamışlar, kanlarla kaplıydı. Biz de her gün bu yolu kullanıyoruz. İşe gitmek ve gelmek için kullanıyoruz. Polis ve zabıtaya olayı bildirmemize rağmen ilgilenmediler. Eğer köpekler bir kişiyi böyle parçalayabiliyorsa, yarın başka birine de saldırabilirler. Şu an psikolojim çok kötü."

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, inşaatın bekçisi ise gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER