© Baykuş Haber

Atlı cirit heyecanı Selendide başladı

GELENEKSEL ATLI SPOR DALLARI MANİSA İL TEMSİLCİLİĞİ 2023 YILI FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN MANİSA İL ELEME MÜSABAKALARI SELENDİ İLÇESİNDE BAŞLADI.

Manisa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Atlı Spor Dalları 2023 faaliyet programının bir parçası olarak Manisa İl Eleme Müsabakaları, Selendi ilçesinde başladı.

Selendi Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen müsabakalara 8 takım katılıyor ve bu takımlar iki ayrı grupta yarışacaklar. Her iki grupta birinci olan takımlar, pazar günü yapılacak olan final maçında Türkiye finaline katılma hakkı elde edecekler.

Manisa Atlı Cirit İl Eleme Müsabakaları, Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahası'nda başladı. Bu modern sahada 4 gün boyunca devam edecek olan müsabakalarda, A Grubu'nda Selendi Atlı, Soma Atlı, Zafer Atlı ve Karabeyler Atlı takımları yer alırken, B Grubu'nda ise Beypınar Atlı, Akhisar Atlı, Kula Atlı ve Popiler Atlı cirit takımları mücadele ediyor.

Selendi'de üç gün sürecek olan grup maçlarının ardından her iki grupta birinci olan takımlar, pazar günü finalde karşı karşıya gelecekler. Müsabakaları Uşak Bölgesi Hakemleri yönetecek. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Mehmet Gürbüz, "Bu müsabakalar sonucunda ilimizi temsil edecek takımı belirleyeceğiz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Ayrıca, geçen yıl cirit antrenmanı sırasında Uşak'ta ağır yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Hasan Sarol da unutulmadı. Beypınar Takımı, müsabakadan önce "Kalbimizdesin Güzel İnsan" pankartıyla sahaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER