© Baykuş Haber

ATO Başkanı Baran: “ATONET Üye Hizmet Platformu ile her şeyi bir araya getirdik”

ANKARA TİCARET ODASI (ATO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜRSEL BARAN, “ATONET ÜYE HİZMET PLATFORMU İLE ODAMIZIN SUNDUĞU HİZMETLERİ, EN GÜNCEL BİLGİ VE GELİŞMELERİ KISACA TİCARET HAYATINA DAİR HEMEN HER ŞEYİ BİR ARAYA GETİRDİK” DEDİ.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "ATONET Üye Hizmet Platformu" ile ilgili olarak, "ATONET Üye Hizmet Platformu ile Odamızın sunduğu hizmetleri, en güncel bilgi ve gelişmeleri kısaca ticaret hayatına dair hemen her şeyi bir araya getirdik" dedi. ATO, Dünya Odalar Federasyonu'nun (WCF) düzenlediği "2023 Dünya Odalar Yarışması"nda "En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi" kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyla ilgili konuşan Gürsel Baran, "Odamız 'ATONET Üye Hizmet Platformu' uygulamasıyla 170 ülkede 45 milyondan fazla şirketi kapsayan, dünyanın en büyük iş dünyası organizasyonu 'Milletlerarası Ticaret Odası'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren 'Dünya Odalar Federasyonu'nun Cenevre’de düzenlediği 'Dünya Odalar Yarışması'nda 'En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi' kategorisinde ABD’li ve Çinli rakiplerini geride bırakarak dünya birincisi oldu" açıklamasında bulundu.

Baran, ATO'nun dijitalleşme ve inovasyon konularındaki çalışmalarının devam edeceğini vurgulayarak, "Dünyaya egemen olan dijital dalganın getirdiği tüm yenilikleri hizmetlerimize uygulayan bir Oda olmaya devam edeceğiz. Dijitalleşme ve inovasyon kavramları her zaman Ankara Ticaret Odası olarak Odamızın kimliğini oluşturacak. Misyonumuz, üyelerimize sunduğumuz hizmetleri, her bir yeni inovasyon ve dijitalleşme çalışmasıyla daha kolay, daha hızlı, daha nitelikli, daha kaliteli, daha ucuz bir noktaya ulaştırmak. Vizyonumuz ise, dünyadaki her bir yeniliği Başkentimizin Ticaret Odası olarak şehrimize ve ülkemize taşıyarak öncülük etmektir" ifadelerini kullandı.

"ATONET Üye Hizmet Platformu" uygulamasının ATO üyelerine sunduğu avantajları da açıklayan Baran, uygulamayla üyelerin birçok işlemi dijital ortamda kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini belirtti. ATO'nun dijital dönüşümü sayesinde üyelerin işlemlerini daha hızlı ve şeffaf bir şekilde takip edebileceğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER