© Baykuş Haber

ATO Başkanı Barandan Kurban Bayramı mesajı

ATO BAŞKANI BARAN, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünya genelinde salgın, savaşlar, iklim değişikliği, kıtlık ve su sorunları gibi birçok zorluğun yaşandığı bir dönemde, Türkiye'nin depremi deneyimlediği bir sırada millet olarak dayanışma ve birlik içinde hareket etmenin daha da kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Baran, bayramların manevi bağları güçlendirdiğini, insanların birbirleriyle daha fazla paylaştığını, dayanışma ve yardımlaşma duygularının arttığını belirtti ve bu mübarek günlerin milletin manevi gücünü artırmasına katkı sağladığını dile getirdi.

ATO Başkanı Baran, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, bayramların Türk milletinin bağlılık hissini güçlendirdiğini, insanların paylaşma eğilimini artırdığını ve dayanışma ile yardımlaşma duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Ayrıca, bayramların milletin manevi gücünü artırmada etkili olduğunu vurguladı.

Baran'ın açıklamaları şu şekildedir:
“Dünya olarak Kovid-19 salgınının ardından Rusya-Ukrayna savaşı ve iklim değişikliğinin yıkıcı etkileri, kuraklık ve su sorunu gibi ciddi sorunlarla mücadele ederken, ülkemiz yüzyılın felaketi olan depremi yaşadı. Bu zor zamanlarda en büyük gücümüzün birlik ve dayanışma duygularımız olduğunu bir kez daha fark ettik. Bayramlar, manevi bağlarımızı güçlendiren, paylaşmayı artıran, dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştiren günlerdir. Ayrıca, millet olarak manevi gücümüzü artırarak, güçlükleri aşma ve hedeflere ulaşma bağını daha da kuvvetlendiren bayramlarımız, bu yıl da aynı etkiyi yaratacaktır. İş dünyası olarak, bu güçlü duygularımızı ticarete, yatırıma ve istihdama dönüştürerek, gelecek nesillerimize daha güzel bayramlar ve bir gelecek sağlama amacıyla çalışıyoruz. Bu mübarek günlerin hayırlar getirmesini ve kurbanlarımızın kurtuluş vesilesi olmasını diliyor, tüm İslam âleminin ve milletimizin bayramını kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER