© Baykuş Haber

ATO Heyeti “ATONET” için Cenevrede

ATO YÖNETİM KURULU BAŞKANI BARAN BAŞKANLIĞINDAKİ ATO HEYETİ, DÜNYA ODALAR YARIŞMASI FİNALİNE KATILMAK ÜZERE CENEVRE’YE GİTTİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran önderliğindeki ATO Heyeti, Dünya Odalar Federasyonu'nun (WCF) düzenlediği "2023 Dünya Odalar Yarışması" finaline katılmak üzere İsviçre'nin Cenevre şehrine gitti. ATO'nun "ATONET Üye Hizmet Platformu" projesi, bu yarışmanın "En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi" kategorisinde finale kalmıştı.

Ankara Ticaret Odası'nın dijital uygulaması olan "ATONET Üye Hizmet Platformu," üyelere çeşitli hizmetleri elektronik ortamda sunma amacı taşıyor. Bu platform, ATO üyelerine e-belge, online başvuru, randevu alma, vezne işlemleri, bilgi güncelleme talebi, harç iade talebi gibi bir dizi hizmeti 7 gün 24 saat sunma imkanı sağlıyor. Ayrıca, teşvik ve hibe bilgileri, sektörel bilgilendirme, fuar takvimi gibi sektörel bilgilere erişim de mümkün hale getiriyor.

Dünya Odalar Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada ATO'nun projesi, Amerika Birleşik Devletleri'nden Tampa Bay Ticaret Odası ve Çin Ticaret Odası gibi diğer odaların projeleri ile yarışacak. Kazananlar, 23 Haziran'da açıklanacak.

ATO Başkanı Gürsel Baran, "ATONET Üye Hizmet Platformu"nun başarılı bir inovasyon projesi olduğunu belirterek, Cenevre'den ödülle döneceklerine inandıklarını ifade etti. Ayrıca, ATO'nun üyelerine daha iyi hizmet sunma gayreti içinde olduklarını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER