© Baykuş Haber

ATSO Başkanı Bahar, Antalyada müzik yasağının kaldırılmasını değerlendirdi

ATSO BAŞKANI ALİ BAHAR, COVİD-19 DÖNEMİNDE ALINAN MÜZİK YASAĞI KARARININ KALDIRILMA KARARININ SEKTÖRE OLUMLU YANSIYACAĞINI BELİRTTİ.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, COVID-19 döneminde getirilen müzik yasağının kaldırılmasının sektöre olumlu bir etki yapacağını ifade etti. Ali Bahar, yasağın Antalya il genelinde kaldırıldığını ve bu gelişmenin sektör için olumlu bir adım olduğunu belirterek, "Bu kararın en kısa sürede diğer illere de yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü turizm, büyük bir katma değer, cari açığımızın önemli bir panzehri" dedi.

Müzik yasağının Antalya'da kaldırılmasının eğlence ve restoran sektörünü memnun ettiğini ifade eden ATSO Başkanı Ali Bahar, Antalya'nın yararına olan her faaliyette lobi çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. Ayrıca, yasağın Antalya il sınırlarıyla sınırlı olduğunu ve diğer şehirlere de kısa süre içinde yansıtılması gerektiğini belirterek, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Ali Bahar, ATSO'nun şehir için lobisini yapmayı sürdüreceklerini ve sektörlerin taleplerini en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, 37. Grup Restoran, Yiyecek, İçecek, Eğlence Hizmetleri Meslek Komitesi'nin beklentilerini karşıladıklarını ve 49 grup için de aynı çabayı göstereceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER