© Baykuş Haber

Av tüfeğini doğrulttuğu kişiye bağırarak dehşeti yaşattı, o anlar kameraya yansıdı

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE BİR KİŞİ, CAMİ ÖNÜNDE AV TÜFEĞİYLE VURULARAK YARALANMIŞTI. ORTAYA ÇIKAN YENİ GÖRÜNTÜLERDE ŞÜPHELİNİN AV TÜFEĞİNİ DOĞRULTTUĞU KİŞİYE BAĞIRDIĞI ANLAR YER ALDI.

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Kuruçeşme Merkez Camii önünde 2 Temmuz'da meydana gelen olayda, yeni görüntüler şüphelinin av tüfeği ile kişiyi hedef aldığı korkunç anları ortaya çıkardı. Kameralara yansıyan görüntülerde, A.Ü.'nün av tüfeğiyle cami önünde Y.Ç.'yi tehdit ettiği ve bu sırada bir kişinin A.Ü.'yü sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor. Yaralı Y.Ç. yerde yattığında ise etrafında toplanan vatandaşların olduğu ve ambulansın olay yerine geldiği anlar da kaydedilmiş.

Kazım Özalp Caddesi'ndeki bu olay, kahvehanede başlayan bir tartışmanın sokaklara taşınması sonucu gerçekleşti. A.Ü., evinden aldığı av tüfeği ile Y.Ç.'yi bacağından vurarak yaralamış ve ardından polis tarafından gözaltına alınmıştı. Y.Ç. ise hastaneye kaldırılmıştı.

Bu yeni görüntüler, olayın ne kadar tehlikeli ve ürkütücü olduğunu gösteriyor ve olayın detaylarını daha da netleştiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER