© Baykuş Haber

Avcılarda 4 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

AVCILAR'DA 4 KATLI BİNANIN DÖRDÜNCÜ KATINDA ÇIKAN YANGINDA BİR VATANDAŞ KARŞI BİNANIN BALKONUNA ATLADI. ŞAHIS, YARALANIRKEN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın dördüncü katında başlayan yangın sırasında bir vatandaş, yangından kaçabilmek için karşı binanın balkonuna atladı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay sırasında yaralanan şahıs ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Yangın, Kalender Sokak'ta yer alan 4 katlı bir binanın dördüncü katında meydana geldi. Yangının nedeni henüz bilinmiyor. İhbar üzerine, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı, itfaiye ekipleri ise yangını diğer katlara sıçramadan kontrol altına almayı başardı.

Yangın sırasında, yangından kaçmaya çalışan bir vatandaş binadan çıkarak karşı binanın balkonuna atlama cesareti gösterdi. Ancak bu atlayış sırasında yaralandı. Yaralı şahıs hemen ambulansla bir hastaneye götürüldü.

Olay anı, çevre sakinleri tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Yangının ardından komşular, hızla itfaiyeyi aradılar ve itfaiye ekipleri, polis ve ambulanslar olay yerine yönlendirildi.

Yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, vatandaşların güvende olduğundan emin olmak için yangın güvenliği tedbirlerini takip etmeleri önemlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER