© Baykuş Haber

Avcılar’da cep telefonu hırsızına dayak

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da incelediği cep telefonunu el çabukluğuyla cebine atan kişiyi fark eden iş yeri sahibi, şüpheliye önce yumrukla saldırdı ardından sürükleyerek dışarı çıkardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanan bir olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Merkez Mahallesi'nde bulunan bir cep telefonu dükkanında meydana geldi. İş yeri sahibi Yusuf Şakar, telefoncu dükkanına gelen bir müşteriye yardımcı olurken, başka bir kişi telefonu çalmaya çalıştı.

Şüpheli, beğendiği telefonu cebine atmaya çalışırken, iş yeri sahibi durumu fark etti. Telefonun çalındığını anlayan Şakar, hırsızı yakalamak için hemen harekete geçti. Önce telefonu geri istedi, ancak şüpheliye inanmadı. Ardından hırsızı yumruklayarak yere düşürdü.

Şakar, daha sonra hırsızı saçından tutarak iş yerinden dışarı sürükledi. Şüpheli, parasını ödemeye çalıştığını iddia etse de olay yerindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler, Şakar'ın hırsızı yakalamak için nasıl mücadele ettiğini gösteriyor.

Olayın ardından iş yeri sahibi Şakar'ın hırsızdan şikayetçi olmadığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER