© Baykuş Haber

 Avcılar’da fırının önündeki hafif ticari araç saniyeler içinde çalındı

Vedat BAYRAKTAR - İhsan DORTKARDEŞ/İSTANBUL,(DHA)- AVCILAR’da fırından ekmek yüklenilen hafif ticari araca yanaşan otomobildeki bir kişi saniyeler içinde hafif ticari aracı alıp kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

AVCILAR'da bir fırından ekmek yüklenen hafif ticari aracın yanına yaklaşan otomobildeki bir kişi, saniyeler içinde hafif ticari aracı çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan bir fırının önünde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde bakkal ve marketlere ekmek dağıtmak için fırına yüklenen ekmekler, hafif ticari bir araca yerleştiriliyordu. Bu sırada sokaktan geçen bir otomobildeki bir kişi, hafif ticari aracın yanına yaklaştı. Şüpheli, hafif ticari aracın kapısını açarak aracın üzerindeki kontak anahtarını çalıştırdı ve saniyeler içinde aracı çalarak olay yerinden uzaklaştı.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Fırın çalışanları, hırsızlığın çok kısa bir süre içinde gerçekleştiğini belirtti. Fırın sahibi, güvenlik kamera görüntüleri ile birlikte polise başvurarak şikayette bulundu. Polis, hırsızlık olayını incelemeye aldı ve şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER