© Baykuş Haber

Avcılarda husumetlisi olduğu ileri sürülen genci kurşun yağmuruna tuttu

Avcılar'da meydana gelen olayda, bir şahıs, iddiaya göre husumetli olduğu bir genci kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, genç adam göğsünden ve kafasından aldığı kurşun yaraları nedeniyle ağır şekilde yaralandı.

Olay, Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı üzerinde saat 19.00 sularında meydana geldi. 27 yaşındaki Sidar Can, 34 ESH 807 plakalı hafif ticari aracıyla seyir halindeyken, husumet iddiasıyla bir şahıs tarafından kurşunlarla vuruldu. Olay sonrası şüpheli aracıyla kaçarken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı Sidar Can, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından güvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalarını sürdürdü. Yol, incelemenin tamamlanmasının ardından trafiğe tekrar açıldı.

Olayla ilgili bir vatandaş, "Buradan geçerken polis araçları ve ambulanslar görünüyordu. Bir aracın arka camında kurşun izleri vardı. Polis ekipleri yolu kesmişti. Bu tür olaylar gerçekten şaşırtıcı. Allah sonumuzu hayretsin." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER