© Baykuş Haber

Avcılarda plajlar yaza hazır

Avcılar'daki Denizköşkler Plajı, yaz sezonuna hazırlıklarını tamamlayarak vatandaşların denize girmesi için açıldı. Avcılar Belediyesi tarafından plajın temizliği gerçekleştirildi, kumlar çakıl taşlarından ayrıştırıldı ve plaja yaklaşık 40 şemsiye yerleştirildi. İlerleyen yaz aylarına rağmen birçok vatandaş şimdiden deniz keyfi yapmaya başladı. Denizköşkler Plajı, dron ile havadan görüntülendi.

Avcılar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Kara, yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Plajın 2020 yılında yapılan deniz suyu analiz ölçümünün ardından 2021'de aktif hale getirildiğini belirtti. Kara, plajın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde cankurtaran ekibi, jet ski ve ambulans bulundurarak hizmete açıldığını ifade etti. Plajda engelli vatandaşların da rahatlıkla denize girebileceğini vurguladı. Yüzme alanının güvenlik şeridiyle donatıldığını ve 6 cankurtaran ile 1 jet skiyle hizmet verildiğini söyledi. Kara, plajın ücretsiz olduğunu belirtti.

Plaja gelen bir vatandaş, geçen yazdan beri plajı kullandıklarını ve bu yıl daha da güzel hale geldiğini söyledi. Cankurtaran ekibinin ve güvenlik önlemlerinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER