© Baykuş Haber

Avrasya Üniversitesi Rektörü Terzioğlundan ek yerleştirmeler için kontenjan açıklaması

12 EYLÜL’DE BAŞLAYAN ÜNİVERSİTE EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ İLE İLGİLİ AVRASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FÜSUN TERZİOĞLU’NDAN AÇIKLAMA GELDİ.

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, 12 Eylül'de başlayan üniversite ek yerleştirme tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu. Rektör Terzioğlu, öncelikle ilk yerleştirmelerde üniversitelere yerleşen öğrencileri tebrik ederek, tercih yapmayan veya tercih yaparak bir bölüme yerleşemeyen öğrencilere ek yerleştirme hakkı doğduğunu duyurdu.

Prof. Dr. Terzioğlu açıklamasında, "Tüm bölüm ve programlarımızda ek yerleştirmeler için kontenjanımız bulunmaktadır. Bölgemizdeki aday öğrencilerimizi Pelitli Yerleşkemizde bulunan tercih danışma merkezimize bekliyoruz. Öte yandan uzak illerdeki öğrencilerimiz WhatsApp iletişim hattımız üzerinden ya da telefonla danışmanlarımıza ulaşabilirler" dedi.

Ayrıca, yeni açılan Spor Bilimleri Fakültesi'nin Egzersiz ve Spor Bilimleri ile Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri için TYT puanı olan tüm öğrencilerin yetenek sınavına başvurabileceğini ve TYT puanı ile bir fakülteden mezun olabileceklerini belirtti.

Uzak illerden gelen öğrencilere de seslenen Terzioğlu, üniversitenin kız ve erkek yurtlarının bulunduğunu ve Trabzon'un yaşanabilir bir şehir olduğunu vurgulayarak, öğrencileri Trabzon'a beklediklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER