© Baykuş Haber

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan 16 madalya ile döndüler

İSTANBUL, (DHA)- DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün milli sporcuları, Moldova’da gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 8’i altın 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 16 madalya elde etti. Ülkemizi başarı ile temsil eden kulüp, Ağustos ayında Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na da katılacak.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü'nün milli sporcuları, Moldova'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Toplamda 8 altın, 6 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 16 madalya kazanan kulüp, Türkiye'yi başarıyla temsil etti. Moldova'dan dönen milli sporcular, Ağustos ayında Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirilecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na da katılacak.

Şampiyonadan madalya ile dönen sporcular arasında Gülendam Sarıbal, Nisa Camadan, Abdulsamet Ocakoğlu, Mehmet Dönmez, Fatih Kamuz, Enes Talha Ay, Gökhan Seven, Mustafa Dinleyici ve Murat Çırık bulunuyor.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Genel Müdürü Murat Karagüzel, sporcuları ve kulüp başkanını bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederek, bayrağın Moldova'da gururla dalgalanmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karagüzel, spora ilginin artması için çalışmaları hızlandıracaklarını ve kulübün elde ettiği başarıları daha da ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Mehmet İpek ise sporcuları ve çalışma disiplinlerini övgüyle bahsederek, Kazakistan'da gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası'na odaklandıklarını ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER