© Baykuş Haber

Ayazma Kapalı Pazarına bakım çalışması

İZMİT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GEÇTİĞİMİZ YIL ÇATISI ÇELİK KONSTRÜKSÜYON İLE YENİLENEN AYAZMA KAPALI PAZARI’NDA BAKIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Geçtiğimiz yıl çatısı çelik konstrüksiyon ile yenilenen Ayazma Kapalı Pazarı, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bakım ve onarım çalışmasıyla daha da güzelleştirildi. Bu çalışma ile pazaryeri, hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu bir şekilde alışveriş yapmalarına olanak tanıyacak.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazarın iç ve dış boya işlemleri ile elektrik bakımını gerçekleştirdi. Bu sayede Ayazma Kapalı Pazarı, hem görünüm hem de işlevselliği açısından iyileştirilmiş oldu. Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar da bu bakım ve onarım çalışmalarını gördüğü için İzmit Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yenilenen Ayazma Kapalı Pazarı, hem esnafın hem de alışverişe gelen vatandaşların daha keyifli bir deneyim yaşamalarına katkı sağlayacak. İzmit Belediyesi'nin bu tür iyileştirme çalışmalarının, şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya devam ettiğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER