© Baykuş Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine Kahraman Mahallesi yolunu yeniliyor

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇİNE KAHRAMAN MAHALLESİ YOLUNU YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yeni yollar oluşturmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Çine ilçesinin Kahraman Mahallesi'nde bulunan yolun sıcak asfalt serim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın en iyisine layık olduğuna inanarak yol yapım ve yenileme projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Yolları genişletmek ve mevcut yolları modernize etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Çine ilçesinin Kahraman Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, asfalt seriminin ardından şerit çizgilerini çekme ve yol işaretlemelerini yapma işlemleriyle çalışmaları tamamlamayı planlıyor.

Aydın halkı, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun hızlı, düzenli ve koordineli bir şekilde yürütülen bu çalışmalar için teşekkürlerini iletti ve sunulan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER