© Baykuş Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezlerinden yılsonu gösterileri

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİMDE ÖNCÜ ROL OYNAYAN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİYLE MİNİK MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, eğitimin önemine vurgu yaparak Çocuk Gelişim Merkezleri aracılığıyla minik mezunları gururla uğurladı. Şirin Baloncuklar Çocuk Gelişim Merkezi ve Aydın Elma Şekerleri Çocuk Gelişim Merkezi, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen özel bir törenle minikleri mezun etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk gelişim merkezleri, her yaş grubundan çocuğa eşit eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. Kep atarak eğitimlerinin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan çocuklar, yıl boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular. Sahneye çıkarak yeteneklerini ve öğrendiklerini sergileyen minikler, zeybek oyunlarından İngilizce gösterilere kadar birçok etkinlikle ailelerini gururlandırdılar. Törenin sonunda, çocuklar temsili diplomalarını aldılar.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eğitimde eşit fırsatların ne kadar önemli olduğuna dikkat çekerek, "Çocuklarımızın geleceğe hazır olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Onların umutlu bir şekilde geleceğe bakabilmeleri için her yaşta çocuğumuza eşit fırsatlar sunmaya ve eğitimde lider olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER