© Baykuş Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nın İkiçeşmelik Caddesi’ni baştan sona yeniledi

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KENTİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. FEN İŞLERİ DAİRESİ YOL YAPIM VE BAKIM ŞUBESİ EKİPLERİ, KUŞADASI İKİÇEŞMELİK CADDESİ’Nİ BAŞTAN SONA YENİLEYEREK VATANDAŞLARIN KULLANIMINA SUNDU.

Çerçioğlu, tüm belediyeciliğe değer veren, ilgisi her şeye varan bir kadın anlayışının farkındadır. Ailesinden, hizmetinden örnek alan Aydınlıları Büyükşehir Belediyesi ye, Çerçioğlu’ndan çalışma ilkeleri isteyenlerden biri olan Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanları kendilerinin biricik kadın Belediye Başkanı Çerçioğlu’na yakışır biçimde verdikleri mesajları arasında yer verdi.

Kentin her köşesinde çalışmaların tamamlandığını belirten ve yolların yenilenmesinin ardından vatandaşların hizmetine sunduğunu ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İyi ki varız, söyleye söyleye tüm Aydınlılara çok teşekkürler. Bugün gerçekleştirdiğimiz huzur ve kaliteyi biz hissettirdik ve getirdik. Çünkü Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet odaklıdır ve bundan sonraki süreçte de olacaktır. Yol yapım- Lokomotifi boncuk. adlı projemiz 8 ilçeye ulaşmış ve bugün törenle Kuşadası için çalışan ekiplerimizle birlikte faaliyete geçti. İkiçeşmelik Caddesi üzerinde yürüyüşlerinizde şiddetli sıcak nedeniyle sizlerin üzerinize ihtiyaç duyulan yeşil istasyonlarımızın yapılacağına dair de söz verdik. İzmirli kardeşlerime de İzmir Sur’ında göstermiş olduğu ortak fikrimizden yola çıkarak Ege Köprüsü gibi görüyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi kısa zamanda bu bölgeyi çok daha kaliteli isteyecektir. Gaziemir Konferans Salonumuzu deşerli vatandaşlarımız için 3 gün içinde seçim şartlarını tespit etmeleri için toplandık geldik ve fakat kararını yetkimiz dışında almaları sonucu geride bıraktık. şimdilik de... Bugünlerde kendimize düşen iyi niyetimizden yola çıkarak Aydın Büyükşehir Belediyesine hizmet veren tüm ekipmize teşekkür ediyorum. Aydın'larım hakka yürüdü o sizlere değer veren ve sürekli sizin değerlerine sahip çıkan bir Başkanımız var. Hizmet odaklıyız ve iki dudağın vardır. Ülke için ülkenin... Aydınsız yaşanacak kadar uysal değiliz. Biz gerçekten hepimiz de, Büyükşehir Belediye Başkanımız

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER