© Baykuş Haber

Aydın Devlet Hastanesinde hastalar hasta hakları konusunda bilgilendirildi

AYDIN DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLERİ 26 EKİM HASTA HAKLARI GÜNÜ DOLAYISIYLA HASTANEDE TEDAVİ GÖREN HASTALARI ZİYARET EDİP GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETEREK HASTA HAKLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİ.

Aydın Devlet Hastanesi yöneticileri 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla hastanede tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta hakları konusunda bilgilendirdi.



26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi, hastane yöneticileri ve Hasta Hakları Birimi koordinesinde, Hastanemizde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınları ziyaret edildi. Ziyaret sırasında hasta hakları hakkında bilgilendirme broşürleri dağıtılarak bilgilendirmelerde bulunulurken, hastane yöneticileri hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.



Hasta haklarının önemine vurgu yapan yetkililer, hastaların Hasta Hakları Birimi ve kendilerine rahatça ulaşabildiğini ve onların görüşlerini aldıktan sonra çözüm sürecine girdiklerini ifade etti. Hasta Hakları Birimi’nin kendileri için için büyük önem arz ettiğini sözlerine ekleyen yetkililer, hem hastane hem de sağlık sektörü olarak kendilerini daha iyi yere taşıyabilmek adına hastaların görüşlerine önem verdiklerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER