© Baykuş Haber

Aydın jandarması vatandaşların gönüllerini aldı

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA ŞEHİT AİLELERİ, DEPREMZEDELER VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE GÖREN ENGELLİLERİ ZİYARET EDEREK GÖNÜLLERİNİ ALDI.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı vesilesiyle özel ziyaretler gerçekleştirdi. Şehit aileleri, Kahramanmaraş depremzedeleri ve rehabilitasyon merkezindeki engelli vatandaşları unutmayan jandarma ekipleri, bu özel günlerinde onların yanında oldu. Şehitlerimizin ailelerini ziyaret eden ekipler, kabir başlarında dualar okudu. Ayrıca Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş depreminin ardından Aydın'a gelen depremzedeleri ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören engelli vatandaşları da ziyaret ederek, onların gönüllerini aldılar.

Jandarma ekipleri aynı zamanda Karayolu üzerinde seyahat eden vatandaşlara trafik kurallarını hatırlatarak güvenli seyahatlerini sağladılar. Kurban Bayramı süresince olası hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı hayvan sahiplerini bilgilendiren ekipler, hayvan satış yerlerinde kontroller yaparak vatandaşları uyardılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER