© Baykuş Haber

Aydın, Türkiye Yüzyılını Koçarlıdan kutladı

AYDIN’IN KOÇARLI İLÇESİNDE DÜZENLENEN YÜZYILIN KONSERİNDE UĞUR IŞILAK RÜZGÂRI ESTİ.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde düzenlenen "Yüzyılın Konseri"nde Uğur Işılak, muhteşem bir performans sergileyerek büyük bir coşkuyla karşılandı. Koçarlı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde, Uğur Işılak, geniş repertuarından Anadolu Rock ve Halk Müziği eserlerini seslendirdi. Binlerce kişinin katıldığı bu etkinlik, Türkiye Yüzyılı heyecanını Koçarlı halkına yaşattı.

Demokrasi Kenti Koçarlı'da gerçekleştirilen "Yüzyılın Konseri," ünlü sanatçı Uğur Işılak'ın sahne performansıyla büyük ilgi gördü. Işılak'ın şarkılarına Koçarlılılar, Türk bayraklarıyla eşlik etti. Konserde Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da bir konuşma yaptı ve etkinlikleri düzenleyerek vatandaşlara kısa bir mola verme fırsatı sunduklarını belirtti. Başkan Kaplan, Uğur Işılak'ı hemşerileriyle buluşturdukları için teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Başkan Kaplan, Uğur Işılak'a çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan bir hediye sepeti takdim etti. Konser, AK Parti Aydın Milletvekilleri, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER